
Filistin yine kan gölü: Siyonist çete, üç Filistinliyi daha katletti
Müslümanların sessizliğinden yararlanan işgal devleti siyonist çete ise gelen cılız tepkilere aldırmadan katliamlarına devam ediyor. Bugün (17/01) akşamüstü düzenlediği saldırıda biri anne ve çocuğu olmak üzere 3 masum sivili daha katletti, iki Filistinliyi de yaraladı.
17-01-2008

Ne BM, AB, ABD ne de Arap ve İslam Ülkeleri. Hiç biri, İsrail’in işgal altındaki topraklarda işlediği cinayetlere ses çıkarmıyor. Müslümanların sessizliğinden yararlanan işgal devleti siyonist çete ise gelen cılız tepkilere aldırmadan katliamlarına devam ediyor. Bugün (17/01) akşamüstü düzenlediği saldırıda biri anne ve çocuğu olmak üzere 3 masum sivili daha katletti, iki Filistinliyi de yaraladı. Filistinliler bu katliamların daha ne zamana kadar devam edeceğini soruyor.
İşgal güçlerinin, Gazze’nin Beyt Lahiya’da beldesinde bir arabayı hedef almasıyla üç Filistinliyi daha şehit etti. Böylece Perşembe günü katledilen Filistinli sayısı 5’e yükseldi.
Filistin Sağlık Bakanlığına bağlı Ambülans ve Acil İşler Müdürü Muaviye Hasaneyn, şehitlerin anne Meryem Salih er-Rahal ve oğlu Mansur er-Rahal olduğunu, üçüncü kişinin kimliğinin henüz belirlenemediğini kaydetti. Hasaneyn, yaralıların ise Kemal Avdan Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade etti.
İşgal güçleri bugün öğleden önce gerçekleştirdikleri saldırıda Salahaddin Nasır Birlikleri’nin Gazze komutanlarından biri olan Ra’d Şehhade Ebu’l Ful ve eşini araçlarını sürerken arabasına attığı füzeyle şehit etmişti. (Filistinhaber.com)
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ
Gazze halkı kıtlığa ve ölüme mahkum ediliyor
ABD-Siyonazi çetesi sahur vakti Gazze'de katliam yaptı, 350'den fazla maktul
Makaleler
Hava Durumu