SİYONİZM: İNSANLIĞIN DÜŞMANI

Hızır YILDIRIM

06-09-2024 16:29


Siyonizm, insanlığın amansız düşmanıdır. İlk önce benliğimizde yerleşmiş olan siyonizmin prangasından kurtulmak gerekiyor. Siyonizmin köleliğinden kurtulmadan akl-ı selim düşünmek imkansız gibidir.

 

Dünyada her alanında etkililer, Amerikan ve İngiliz emperyalist terör devletleri ve diğer batılı devlet yöneticileri onların ellerinde, istedikleri gibi yönetiyorlar. Dünyaya habis bir ur gibi çökmüşler ve mazlum halkların kanlarından beslenen vampir gibidirler.

 

Siyonizm, Yahudilerin ve Hıristiyanların aşırı uçlarından çıkmış insanlığın baş düşmanı insan şeytanlardırlar.

 

Fazla çocuk doğumunu istemezler ve biz istemezsek bile zararlı çocuk aşıları yaparlar. İnsanları ilaçlara bağımlı hale getirirler, aile yapısını istemezler, sapkın eşcinselliği yaygın hale getirirler, GDO'lu ürünler ve yapay et satarlar, faizli iş yaparak haksız kazanç elde etmek onların yaşam tarzlarıdır. Ekonomik ve silahlı gücü ellerinde bulundururlar. Haksız yere insanları katleder ve organlarını çalarlar.

 

Gıda ve temizlik sektöründe zararlı ürünlerini piyasaya sürerler, içecekler ve su dahi onların ellerinde. Altın ve mücevher, parayı istedikleri gibi yönetirler, giyim sektörü ve moda, kozmetik ürünleri, velhasıl insan sağlığına zararlı her şeyi üretip satıyorlar. Siyonizmin kölesi insanlar ise bu birçok zararı olan ürünleri satın alırlar.

 

Gazze, bu zalimlerin foyasını ortaya çıkardı da kısmen de olsa boykot ediliyor. Siyonistlerin kendileri bu zararlı ürünleri kullanmazlar ve doğal beslenirler.

 

Hollywood filmleri, sosyal medya bunların ellerinde. Buraları silah gibi kullanarak insanlığı ifsad ederler. Virüs ve kuraklık, kimyasal silahları pervasızca kullanırlar.

 

Kur'an, bu tehlikeyi haber verdiği halde insanlar umursamıyorlar; çünkü Kur'an’ı hayat kitabı olarak okumuyor ve siyonizm tehlikesini de göremiyor.

“Bu gibileri, işbaşına geçti mi, yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekonomik ve sosyal düzeni bozmaya çalışırlar. Ama Allah bozgunculuğu sevmez.” (Bakara, 205)

 

Kızılderili atasözü derki: “Derede iki balık kavga ediyorsa; oradan kırmızı çizmeli İngiliz geçmiştir.”

 

"Bunların daha ne tür ifsad hareketleri var diye sorsak? Ne yok ki; her tarafları ifsad bu zalimlerin!"

 

Tevrat'ın Allah göndermiş olduğu ayetlerini çıkarıp kendi ifsad sözlerini yazdılar. Peygamberleri yalanladılar ve birçok peygamberi de öldürdüler, Allah'ın sözlerini yalanladılar ve lanetli kavim oldular.

 

Soylarının devamı için birçok sapkın işler yaptılar, çocuk kanı içer ve katlederler, pedofil ve birçok sapık işleri yaparlar; mafyalık bunlarda, faili meçhul cinayetler, kara para aklama, faiz, kumar, içki, fuhuş, şantaj, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı vs. hep bunlarda. Adamlarda kötülüğün envaı çeşitleri mevcut.

 

Şu an işbaşında bu zalimler. Dünyayı kaosa sürüklüyorlar. Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü gözlerini kırpmadan yaparlar. Cin şeytanın bile uzak durduğu insan tipidir bunlar.

 

“İkiyüzlülerinin durumu insana: «inkar et» deyip insan da inkar edince: «Doğrusu ben senden uzağım; alemlerin Rabbi olan Allah'tan korkarım» diyen şeytanın durumu gibidir. Nihayet ikisinin de sonu, içinde ebedi kalacakları ateş olacaktır. İşte bu zalimlerin cezasıdır.” (Haşr. 16 17)

 

Biz Müslümanlar daha dikkatli olmalıyız; zalimlere azıcık bile olsa meyledersek ateşin bize dokunacağı bilmeliyiz.

“Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve herkes yanına ne hazırladığına baksın. Allah'tan korkun. Çünkü Allah yaptıklarınızı haber almaktadır.” (Haşr 18)

 

Bu zalimlerin oyununu biz mü’minler bozmalıyız. İç çekişmeleri bir kenara bırakıp, birlikte caydırıcı önlemler almalıyız. Öncelik ve en önemli düşman siyonizmdir. Sonra başta Amerikan ve İngilizler olmak üzere diğer emperyalist ülkelerdir.

 

Yaşadığımız ülkeyi işgal etseler laik-Müslüman, şii-sünnî ayrımını yapmaz her türlü zulmü yapar ve bizleri katlederler.

 

Kur'an’dan hangi bir sayfayı çeviriyorsunuz; “Yahudileşmeyin” diye sürekli uyarılar önümüze geliyor. Elbette ki bu toplum, Kur'an'ı anlamadan okuduğu için Yahudilerin entrikalarını göremiyor. Kur'an, insanın hayatına yön vermek özelliğinden soyutlanarak adeta insana sevap kazandırma makinesine çevrilmiştir. O zalimlerin, bu işte de parmağı olduğuna şaşırmamak gerekir.

 

Kur'an dan uzak kalan her birey yaşayan ölü gibidir; yani siyonizmin kölesidir.

 

Siyonizm; yalanla ve kanla beslenen barbar ruhlu bir mikrop gibi yayılan ve tüm insanlık için büyük tehdittir. Bu vahşi canavarlardan kurtulmak için insanların ortak hareket etmesi gerekir. Gözümüzde büyüttüğümüz bu zalimlerin zulmü bitmeyecek gibi duruyor. Eğer insanlık topyekün ayağa kalkarsa ve İslâm ülkelerindeki fasık yöneticilerin yerine ehil insanlar idareye gelirse bu zalimlerin oyunu da ancak o zaman bozulur.

 

Filistin'de ve özellikle de Gazze'de işledikleri cinayetler, tahribatlar, tecavüz ve toplu katliamlar, organ kaçakçılığı vs. birçok melaneti işleyen bu zalimler, her türlü helaki ve cehennemi hak etmişlerdir. Maalesef biz Müslümanlar sadece olup biteni izliyoruz; buda bizim zilletimizdir.

 

"Ey Rabbimiz içimizdeki bazı beyinsizlerin yüzünden biz helâk etme! Bizleri uyandır, bizlere İslâmî şuur ver! Kâfir ve zalimlere karşı mücadele azminizi güçlendir! Hayata mü'mince bakabilmeyi bizlere lütfet! Mazlumlara sahip çıkma gücü ile beraber bunu gerçekleştirme kabiliyetini lütfet! Kulluk bilinciyle bizleri vefat ettir ey Rabbimiz!"

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN