İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLANINIZ ATSIN!

Adem GEMİCİ

24-10-2016 16:56


Bu ülkede medya olayları çarpıtma, toplum algısını dilediği yönde yönetme ve asıl suçluları gizleme konusunda ne kadar da mahir.

Son dönemlerde yine yoğun olarak gündeme gelen çocuk istismarı vakaları konusunda da medyanın yaptığı bu.

Her türlü münkerin, fısk ve fücurun taşıyıcısı olan medya kendi sorumluluğunu ve haramları teşvik eden laik sistem bataklığını gözlerden kaçırmak için, salt failleri hedef gösteriyor ve toplumu salt “sivrisineklere” odaklıyor.

Üçbuçuk yaşındaki Irmak bebeği istismar edip katleden alçak mı sadece suçludur?

Sizin bu yaptığınız, Yahudilerin tüm günahlarını bir tavuğa yükleyip sonrada tavuğu duvara çarpıp öldürmesine benziyor.

14 yaşındaki bir kızcağızımızı (Bale dünya şampiyonu), vücudunun beşte dördü çıplak vaziyette dünyanın önünde dans ettirmek çocuk istismarı değil midir?

Aile içi ensest ilişkileri ve konusu tecavüz olan dizileri evlerin içine sokmak, bu pislikleri kız-erkek çocuklara empoze etmek, çocuk istismarı değil midir?

Bu örüntünün, bu yayınlara izin verenleri, izin verenleri seçenleri de kapsadığını, bunun ucunun nereye kadar uzanabileceğini düşündüğünüz oldu mu?

Bu örüntüden kaç kişi temiz kalabilir acaba?

“Resmi bayramlar”da ilkokul çağındaki kızları nerdeyse üzerlerinde hiç kıyafet olmadan dans ettirmek çocuk istismarı değil midir?

Sizin iki yüzlülüğünüz paraya göre ya da makama göre yön değiştirir efendiler. Yani kadın genelevdeyse ve ücreti düşükse fahişe, fakat geceliği onbinlerce dolarsa ve yıldızlı otellerde hizmet veriyorsa sanatçı ya da mankendir sizin lügatınızda.

Peki ya parayı veren erkeklerin de fahişe olduğunu hiç düşündünüz mü? Olur mu öyle şey, onlar saygıdeğer (!) işadamları.

Şunu da mutlaka belirtmek gerekiyor ki: Tüm bunlar çağdaşlık adına 90 yıldır kadınlarımızı-genç kızlarımızı cinsel obje olarak sunan, erkeklerimizi deyyuslaştıran (kıskançlık duygusu olmayan) Kemalizmin eseridir.

Bunları söyleyince gerici oluyorum değil mi, bunları ifade etmenin adı gericilikse gericiyim elhamdulillah!

Üçbuçuk yaşındaki Irmak bebeği istismar ederek öldüren alçak taşlanarak öldürülsün bunda sorun yok.

SORUN ŞURADA EY MÜSTEKBİR TAYFASI!

İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLANINIZ ATSIN.

YORUMLAR
  • fatih osmanoğulları   17-07-2017 15:27

    sözde müslümanlar

  • ilyas Metin   31-10-2016 15:21

    ve ilk taşı atamayanlar taşlansın

  • Muradi   28-10-2016 22:19

    Bu tür olaylar karşısında Müslüman olduğunu söyleyenlerin tepkisi; idam cezası geri gelsin! şeklinde oldukça duygusal ve anlıktır. Bu tür tepkileri gösterenlerin yaşanan büyük zulümden ise haberleri bile yoktur.

Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN