ŞEYTANIN AVRUPALI ASKERLERİNİN KUR'AN YORUMU ve ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Adem GEMİCİ

09-05-2018 05:55


Bu yazımı Külliye'ye yani Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırabilecek imkana sahip bir Müslüman, bir insan, bir yiğit arıyorum.

Son vukuu bulan olay bir milat olsun. Şeytan aleyhilane’nin Avrupalı dostları, İblis'in yönetim kurulu şemasında üst katlarda yer alan Avrupa küfür ittifakının elemanları, Müslümanların hayat kitabı (olması gereken), kurtuluş reçetesi (olması gereken) ve Alemlerin Rabbi ALLAH(azze ve celle)'nin korumasında olan yegane kitabın ayetlerinin bazılarının kaldırılması hakkında bir bildiri yayınladılar, malum.

Başta İblis'in hasis evladı Sarkozy ve yine İblisin diğer çocukları olan 300 civarında çağdaş Ebu Cehil'in imzasını taşıyan bu bildiri medyadan takip ettiğimiz kadarıyla Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerinin dışındaki birkaç cılız ses dışında diğer islam ülkeleri (!) yöneticilerinin pek de umurunda olmadı.

İçinde Mekke ve Medine gibi mübarek şehirleri barındıran ve İslam'ın doğduğu topraklar olması hasebiyle islam dünyasının başkenti olması gereken Suud ise bu sıralar Kur'an'dan bazı ayetleri çıkarmaya çalışan Avrupalı şeytanın çocukları için Medine'de devasa bir kilise inşa etmekle meşgul olduğu için ve de babası büyük şeytan ABD ile ters düşmemek için bu konularla pek alakadar değil.

Diğer halkında Müslüman olan ülkelere gelince; Kendileri ALLAH'ın ipine sarılmadıkları, laik, demokratik rejimleri ALLAH'ın hükmüne tercih ettikleri için kendi aralarında dağılıp parçalanmışlar ve böylece güçleri de gitmiş olduğundan, kendi iç sorunlarıyla uğraşmaktan kafalarını kaldıramaz vaziyetteler.

Şimdi biz asıl konumuza yani kendi ülkemize ve bütün gücü elinde bulunduran yöneticilerimize dönelim.

Ey Türkiye halkının yüzde elliden daha fazlasının sevdiği, seçtiği, siyah dediğine siyah, beyaz dediğine beyaz dediği lider olan Recep Tayyip Erdoğan. Çağrım sizedir. GELİNİZ BU SON OLAY BİR MİLAT OLSUN.

Madem ki bu şeytanın çocukları mübarek Kur'an’a hakaret ettiler, gelin buna karşı bir hayrı üretelim. Gelin unutulmayacak bir tepki gösterelim. Öyle bir tepki ki bu yeryüzünde zulm eden ve mazlum kanı döken bu zalimlerin ALLAH'ın izniyle sonu olsun.

Bu şeytan ve dostlarına verilebilecek en büyük ders, ayetlerini ortadan kaldırmaya çalıştıkları mübarek Kur'an'ın tam olarak 6.236 ayetini anayasa haline getirmek ve bu anayasayla hükmetmektir.

Sizi seven ve her söylediğinizi kabullenen bir halk var. Yüzde ikiyüz kazanacağınız başkanlık seçiminden sonra elinizdeki güçlü medya organlarını kullanarak halkı belki birkaç ay, belki birkaç yıl eğiterek buna hazırlamak çok da zor olmasa gerek. Zaten laiklik mi-demokrasi mi, yoksa ALLAH'ın hükmü mü diye bir referandum yapılsa, toplumun ALLAH'ın hükmünün ne olduğunu çok bilmemekle beraber geleneksel de olsa içlerindeki ALLAH, Peygamber sevgisi sayesinde ezici bir çoğunlukla ALLAH'ın hükmünü seçecekleri aşikardır.

Ey Recep Tayyip Erdoğan, siz de her insan gibi imtihandasınız ve imtihanınız devam ediyor. Her doğan günle beraber Rabbim size de, bize de yeniden tevbe etme ve durumumuzu düzeltme fırsatı veriyor. Ancak günlerimiz sayılı ve hiçbir kimsenin kimseye bir fayda sağlayamayacağı, geri dönüşün asla mümkün olmadığı, insanın bugün kaçacak yer neresidir diyeceği, çocukların aksaçlı ihtiyarlara döneceği, her gebe kadının çocuğunu düşüreceği, insanın evladını, kardeşini, bütün dost-akrabasını kendi kurtuluşu için fidye olarak vermek isteyeceği dehşetli bir güne yani hesap gününe doğru hızla yaklaşıyoruz.

Bu dehşetli  gün gelmeden önce başta sahih bir tevbe ile toplumun önünde toplumsal bir tevbe ile tevbe etmelisiniz. Bugüne kadar putların önündeki yaptığınız kıyamlardan, faiz, zina, içki, kumar vs ne kadar şeytan işi pislik varsa bunlara izin verdiğinizden dolayı, kısaca ALLAH'IN İNDİRDİĞİYLE HÜKMETMEDİĞİNİZ İÇİN TEVBE EDİNİZ ve sonucu ne olursa olsun bu tevbenize sadık kalınız.

Artık bu topluma laiklik, demokrasi, kapitalizm gibi ALLAH'ın hükmüne zıt beşeri ideolojileri sevdirmeyin. Bütün bunları yaparsanız başta büyük şeytan ABD olmak üzere birleşmiş küfür ittifaklarının hepsi evet rahatsız olacaktır. Fakat Alemlerin Rabbi olan ALLAH azze ve celle razı olacaktır. Zaten birleşmiş küfür ittifaklarının sizi pek de sevdiği söylenemez. Ne kadar da onlara yanaştı iseniz sizi sevmediklerini ve sizden razı olmadıklarını siz bizden daha iyi biliyorsunuz.

EVET GELİN BU OLAY BİR MİLAT OLSUN.

GELİN ALLAH'IN İNDİRDİĞİYLE HÜKMEDEN BİR YÖNETİCİ OLUN.

ONLARIN GÜÇLÜ ORDULARI ALLAH'IN GÜCÜ YANINDA ÇOK SÖNÜKTÜR.

ÖNEMLİ OLAN ALLAH'IN YARDIMINI HAK EDEBİLECEK BİR İMANA SAHİP OLMAKTIR.

Bakara 249: Allah'a kavuşacaklarına iman edenler: "Nice az bir topluluk, Allah'ın izniyle sayıca çok bir topluluğu yenmiştir. Allah sabredenlerle beraberdir" dediler.

MADEM Kİ DÜNYAYA BİR KEZ GELECEĞİZ, MADEM Kİ HESAP GÜNÜNDEN GERİYE DÖNÜŞ YOK, MADEM Kİ YA EBEDİ CEHENNEM YA DA EBEDİ CENNET VAR. MADEM Kİ ÖLÜM TEK BİR DEFA GELECEK, ODA NEDEN ALLAH İÇİN OLMASIN.

SELAM VE HİDAYET DUALARIMLA

YORUMLAR
  • adem gemici   17-05-2018 16:12

    Değerli yorum yazan arkadaşlar.Öncelikle şunu beliteyimki laikliğin islama aykırı olduğu konusunda kendisiyle konuşabilecek bir imkana sahip olsaydım bedeli ne olursa olsun inşallah bunu yapardım.Bu kendisine yazdığım ilk mektup değil.Bunuda direk kendisine verecek imkana sahip birini arayışım şuan devam ediyor.Yine bulamazsam diğer mektup gibi ptt den adrese göndermekten başka bir çarem yok.Sayfamda direk ulaştırabilecekler olmasına rağmen henüz bir yiğit çıkmadı.Ayrıca yazıda herhangi bir ironi yoktur neresi ironi olarak algılandı bilmiyorum.Yaptığım acizane laik demokratik bir ülkenin en başındaki insana tebliğ ve davettir.Acizane içinde yaşadığım imtihanda şahitliğimi yapmaya çalıştım.Elime yarın daha iyi bir imkan geçerse inşallah onuda yaparım.Umuda gelince elbetteki umutsuzum.Kişinin hidayeti rabb ine doğru kendi özgür iradesiyle adım atmasıyla başlar.Bu cumhur başkanıda olsa böyledir ve değişmez bir sünnetullahtır.Ben yapmam gerekeni yaptım.Allah hidayeti talep edene,hidayet için çaba harcayana hidayet nasip eder. Hüseyin Şaşamaz yorumundan hiç bişey anlamadım.Face adresleri vermeden birazdaha açık yazarsan anlarım inşallah selamun aleykum

  • Muradi   15-05-2018 00:12

    Böyle bir çağrı yapmadan önce devlet başkanının laikliğin İslam'a uygun olmadığına dair ikna edilmesi gerekir. Çünkü o buna ikna olarak rejimin tepe noktasına kadar yükselmiştir. Orada kalmasını da bu inancına borçludur.

  • Huseyi̇n Şaşmaz*uzun   10-05-2018 12:21

    "Ey Türkiye halkının yüzde elliden daha fazlasının sevdiği, seçtiği, siyah dediğine siyah, beyaz dediğine beyaz dediği lider olan Recep Tayyip Erdoğan. Çağrım sizedir. GELİNİZ BU SON OLAY BİR MİLAT OLSUN." *** NET TAVIR SERGİLEMEK, BAŞARININ ŞARTLARINDANDIR. BAŞARI ELDE ETMEK İSTİYORSAN ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEN LAZIM. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=438866309898109&id=100013242319421 T.C. Cumhurbaşkanlığı https://www.facebook.com/tcbestepe/photos/a.732203846805145.1073741826.732050426820487/1039701139388746/?type=3&theater DÜNYA LİDERLERİNE,SENARİST VE OYUNCULARA DUYURULUR..! http://namenstr8bredahollanda.blogspot.nl/2016/12/dunya-liderlerinesenarist-ve-oyunculara.html

  • mbozac   09-05-2018 09:35

    çağrı önemli, ironisi ne kadar bilemem ama en azından davet ifa edilmiş olunmuştur. lakin sürece bakıldığında en azından ben olumlu bir ihtimal ve ışık verecek bir belirti görmüyorum... malum yapı tasfiye edilirken yerine farklı tonda aynı havuzdan beslenen/bilgilenen bir yapının konması, rabia sembolünün evrimi, en son 'kur'anı kabirlerde okuyun' mesajı, bir sözle gelenekselliğin baş aktörlerinin tek hizaya getirilmesi gibi hususlara bakıldığında bu net olarak görülebilir...

Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN