
'ABD, Şii-Sünni yakınlaşmasını istemiyor'
Lübnan İslami Direnişi Hizbullah’ın Güney Lübnan sorumlusu Şeyh Nebil Kavuk, Amerika’nın Sünniler ve Şiiler arasında karşılıklı iyi anlaşma içerisinde olmasını istemediğini vurguladı.
29-10-2008

Lübnan İslami Direnişi Hizbullah’ın Güney Lübnan sorumlusu Nebil Kavuk, Amerika’nın Sünniler ve Şiiler arasında karşılıklı iyi anlaşma içerisinde olmasını istemediğini vurguladı.
Amerika'nın, Lübnanlılar arasında ittifakı sağlayacak her türlü köprüyü yok etmeye çalıştığını belirten Kavuk "Çünkü Amerika, Lübnan’da sadece İsrail’in hedeflerinin gerçekleşmesi için çalışmaktadır. İsrail de Lübnanlılar arasındaki karşılıklı iyi niyet anlayışından rahatsızdır. Çünkü Lübnan’daki iç istikrar direnişi güçlendirir. İsrail Lübnan’da birliğin güçlenmesini arzu etmemektedir” diye konuştu.
(İsra Haber)
Gazze’de son 24 saat içinde 19 şehid
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Makaleler
Hava Durumu































































