
"Ergenekoncuların ortak özelliği, başörtüsü düşmanlığı"
Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu, başörtüsü yasağına yönelik protesto eylemini bu hafta da sürdürdü. Yapılan basın açıklamasında, Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınanların ortak paydalarından birinin "Başörtüsü düşmanlığı" olduğuna dikkat çekildi.
24-01-2009

Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu, başörtüsü yasağına yönelik protesto eylemini bu hafta da sürdürdü. Yerel ve küresel zulmün değerlendirildiği bir basın açıklamasında bulunan platform, Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınanların ortak paydalarından birinin "Başörtüsü düşmanlığı" olduğuna dikkat çekti.
Platformun basın açıklamasında, Hamas nezdinde Gazze'de kazanılan zaferin tüm ümmetin zaferi olduğu vurgusu yapıldı.
"Başörtüsü İslamın Emri Müslüman Kadının Kimliğidir", "Başörtüsü Direnişimiz 4. Yılında, Zillet Bizden Uzaktır", "Örtüne İnancına Kimliğine Sahip Çık", "Yaşasın Başörtüsü Direnişimiz" dövizlerinin taşındığı eylemde "Hamas'a Selam Direnişe Devam" sloganları atıldı.
GAZZE DOSTU FEVZİYE ŞENOĞLU SERBEST BIRAKILDI
Bayramımız mübârek olsun
Küfrün Kalesi Uluslararası Düzen
Kefenlerimizi giyip Suriye sınırına dayanıyoruz
MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI
3 Mart 1923 İhaneti, Hilafet Ve Osmanlı "Hilafet"ine Dair
Hoşgeldin şehr-i Ramazan
“Aile Yılı” trajedisi ve sistemin “ebter” olma korkusu
Makaleler
Hava Durumu