
60. yılında siyonist işgali telin için Beyazıt'tayız
Filistin'deki siyonist işgali lanetlemek ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak için bugün saat 13.30'da Beyazıt meydanında olacağız inşaallah.
14-05-2008

Filistin'deki siyonist işgali lanetlemek ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak için bugün saat 13.30'da Beyazıt meydanında olacağız inşaallah. Eylem öncesi Mazlum-Der tarafından yapılan basın açıklamasında, "İşgal, üzerinden geçen 60 yıl (1948-2008) sadece Filistin halkına değil, tüm bölgeye ve dünyaya acılar yaşatmaya devam ediyor. Yüz binlerce Yahudi yerleşimciye yurt oluşturmak iddiasıyla Filistin halkını yaşadığı yerden kovan siyonist işgal, ABD ve Batılı ülkelerin desteğiyle insanlığa meydan okuyarak sürüyor. Filistin halkının acıları üzerine kurulmuş olan 60 yıllık düzen, aynı zamanda tüm insanlığa karşı tehdit oluşturmaktadır. İşgale kayıtsız kalmamak ve insanlığımızın bizlere yüklediği sorumluluğu yerine getirmek üzere duyarlı Sivil Toplum Kuruluşları olarak ortak düzenlediğimiz etkinliğe katılarak destek vermenizi bekliyoruz" denildi.
Rıdvan Kaya, Yıldız Ramazanoğlu, Ahmet Ağırakça, Bülent Yıldırım gibi yazarların konuşma yapacağı etkinlikte İsrail işgalini anlatan bir de fotoğraf sergisi açılacak.
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ
Gazze halkı kıtlığa ve ölüme mahkum ediliyor
ABD-Siyonazi çetesi sahur vakti Gazze'de katliam yaptı, 350'den fazla maktul
Makaleler
Hava Durumu