
Azerbaycan'da İslam Partisi başkanına tutuklama
Hicab yasağına karşı açıklamalarda bulşunan Azerbaycan İslam Partis Başkanı Mövsüm Samedov tutuklandı.
08-01-2011

Azerbaycan İslam Partis Başkanı Mövsüm Samedov tutuklandı. Dün akşam saatlerinde partinin karargahında eve giderken tutuklanan Samedov'la beraber yardımcısı ve şöforü yakalanamadı.
Azerbaycan İslam partisi sözcüsü olayı doğruladı.
Dün akşam parti karargahında çıkarken Mevsim Samedov ve onunla beraber olan 3 kişi tutuklandı. Tutuklananlar temelde öncelikle Nerimanov rayon 18 sayılı karakola götürüldü. Bundan sonra mahkeme karşısına çıkarılan 3 kişiye hapis cezası verildi.
2 Ocak tarihinde Azerbaycan İslam Partisi Başkanı Mevsim Samedov, partinin Genel meclisinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i sert eleştirerek, Azerbaycan'da İslam dini aleyhine yapılan baskıların durdurulmasını talep etmişti.
(Kaynak: Vel Fecr)
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ
Gazze halkı kıtlığa ve ölüme mahkum ediliyor
ABD-Siyonazi çetesi sahur vakti Gazze'de katliam yaptı, 350'den fazla maktul
Makaleler
Hava Durumu