
Çorum gençliği, Yaz Okulu öncesi pikniğinde buluştu
Özgür-der Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu öncesi, lise-üniversite dönemi gençleriyle bir piknik düzenlendi. Amasya’nın Boraboy mesire alanında düzenlenen piknikte yarışmalar düzenlendi, cemaatle namaz kılınıp sohbetler edilerek verimli bir gün geçirilmiş oldu.
10-06-2008

Özgür-Der Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu öncesi, lise-üniversite dönemi gençleriyle bir piknik düzenlendi. Amasya’nın Boraboy mesire alanında düzenlenen piknikte yarışmalar düzenlendi, cemaatle namaz kılınıp sohbetler edilerek verimli bir gün geçirilmiş oldu.
Sabah kahvaltısının ardından gençlerin serbest süre içerisinde tanışma, voleybol, futbol, satranç, balık avlama gibi etkinliklerinin ardından öğle yemeğinde bir araya gelindi. Toplu kılınan öğle namazının ardından öğle yemeği yenildi. Öğle yemeğinin ardından Kur’an Meali temelli bilgi yarışması gerçekleştirildi. Dörder kişilik üç grup halinde gerçekleştirilen bilgi yarışmasında 1. olan gruba Ekin ve İtidal Yayınları'ndan kitaplar hediye edildi. Ardından akşam dönüş saatine kadarki süre içerisinde voleybol ve futbol gibi spor etkinlikleri gerçekleştirilerek piknik sona erdi. Yaz okulunun bitiminde tekrar piknik etkinliğinde buluşmak temennisiyle Çorum’a doğru yola çıkıldı.
Turkuaz Medyaya Bak, Muhafazakâr Demokrasi Dinini Tanı
ÇOK DİNLİLİK SORUNU VE HAYDAR BAŞ'A DAİR
Bu utanç Türkiye’ye ve AKP’ye yeter
BİR DİZİDEKİ İLGİNÇ BİR İFADENİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
GAZZE DOSTU FEVZİYE ŞENOĞLU SERBEST BIRAKILDI
Bayramımız mübârek olsun
Küfrün Kalesi Uluslararası Düzen
Kefenlerimizi giyip Suriye sınırına dayanıyoruz
Makaleler
Hava Durumu