
İmandan ve imardan yana bir gemi...
Yazarımız Bayram Küçük, İHH'nın Gazze kuşatmasına karşı ikinci girişimi olan gemilerle Gazze'ye yardım konvoyunu konu alan bir yazı kaleme aldı.
10-05-2010

İslam ve Hayat
Yazarımız Bayram Küçük, İHH'nın Gazze kuşatmasına karşı ikinci girişimi olan gemilerle Gazze'ye yardım konvoyunu konu alan bir yazı kaleme aldı.
İHH'nın yoıla çıkarmaya hazırlandığı gemilerin sadece yardım malzemesi değil, insanlığın vicdanını da taşıyacağını kaydeden Küçük, "Birileri yeryüzünü ve insanlığı ifsat eder, birileri de imar eder. İman edenlerle inkâr edenler, imar edenlerle ifsat edenler… Gemi, imana ve imara taraf olmaktır. Farz et ki bu gemi, Nuh’un gemisi, kendinle buluşmaya, hesaplaşmaya, kurtuluşa götürecek seni... Gemiler limandan yavaş yavaş hareket ediyor, gözler yaşlı, sevinç ve hüzün bir arada, her ayrılık tarihî bir kavuşmanın kapısını aralıyor, haberini veriyor. Deniz yarılacak, gemiler yol alacak, yeryüzünün acılarını, ıstırabını biraz olsun hafifletecek, unutturacak..." diyor.
Gazze’de son 24 saat içinde 19 şehid
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Makaleler
Hava Durumu































































