
İslam düşmanı karikatürist suçlu bulundu
İslam'a hakaret eden çizimler yapan "Gregorius Nekschot" takma adlı karikatürist, çıkarıldığı mahkemece suçlu bulundu. Hollanda mahkemesi, karikatürcüyü, çizdiği 8 karikatürde ayrımcılık yaptığı için suçlu bulduklarını açıkladı.
18-05-2008

İslam'a hakaret eden çizimler yapan "Gregorius Nekschot" takma adlı karikatürist, çıkarıldığı mahkemece suçlu bulundu. Hollanda mahkemesi, karikatürcüyü, çizdiği 8 karikatürde ayrımcılık yaptığı için suçlu bulduklarını açıkladı. Mahkeme, henüz karikatüristin cezasını açıklamadı.
Olay, Hollanda'da çok iyi tanınan imam Abdülcabbar van de Ven'in suç duyurusunda bulunması sonucu ortaya çıktı. Karikatürcünün para trasferi yaptığı websitesi de kapatıldı.
Gregorius Nekschot takma isimli karikatürist geçtiğimiz hafta gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmış ama evinde bulunan bilgisayar ve bazı belgelerine el konmuştu.
Gregorius Nekschot hakkında, 2005 yılında internette yayımlanan bir karikatürü sebebiyle suç duyurusuna dayanılarak, gözaltına alınmıştı. Savcılık, karikatüristin eserlerinde, Müslümanları siyah derili göstererek ayırımcılık yaptığını ileri sürmüştü. (Dünya Bülteni)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
VİCDAN VE AHLAK MEFHUMLARI ÇERÇEVESİNDE SEKÜLERİZM VE SEKÜLER BİR DİN OLARAK FUTBOLİZM
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Makaleler
Hava Durumu


































































