
Mavi Marmara yolcusuz geliyor
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
26-12-2010

İslam ve Hayat
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
Bu arada İHH'dan yapılan açıklamada, şöyle denildi:
22 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’dan dualarla Gazze’ye uğurlanan Mavi Marmara gemisi, aylar süren bekleyişten ardından İstanbul’a varmak üzere. Düzenlenecek tarihi karşılama için yapılan bütün hazırlıklar tamam. Anadolu’dan yola çıkan otobüsler İstanbul’a ulaştı. İstanbul’un farklı semtlerinden yüzlerce otobüs ise alana ulaşmaya başladı.
Dünyanın 50’den fazla ülkesinden aktivistler ve duyarlı insanlar ise günler öncesinden İstanbul’a gelerek Mavi Marmara gemsini beklemeye başladılar. Tarihi karşılama töreninde on binlerce kişi alandaki yerlerini alıyor. Sarayburnu’nun bugüne kadarki en kalabalık gününü yaşaması bekleniyor. Program ilan edildiği gibi tam 13.00’de başlayacak.
Gazze’de son 24 saat içinde 19 şehid
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Makaleler
Hava Durumu































































