
Suriye'de yine katliam: Baas uçakları Rakka'da liseyi vurdu
Suriye'nin muhaliflerin kontrolündeki Rakka kentinde, rejim uçakları bir liseyi vurdu. Ortalık ceset parçalarıyla doldu.
29-09-2013
İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin açıklamasına göre çoğu öğrenci 14 kişinin öldüğü saldırıda çok sayıda yaralı var. Ölü sayısının artabileceği belirtiliyor.
İnternet ortamında paylaşılan görüntülerde yerde parçalanmış cesetlerin bulunduğu görülüyor. Hassa içerik nedeniyle paylaşamadığımız dehşet görüntülerde eli, bacağı ve kafası vücudundan ayrılmış birçok ceset bulunuyor. Bombardıman sonrası bölgeye gelen vatandaşlar büyük bir şok yaşıyor. Yaralılar ve cesetler kamyonetlere bindirilerek götürülüyor.
Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) ayrıca rejim güçlerinin ülkenin kuzeyindeki birçok kentte sava saldırıları düzenlediğini duyurdu.
(Haber 7)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Gazze’de son 24 saat içinde 19 şehid
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Makaleler
Hava Durumu































































