
"Lübnan'daki sorun, mezhebi değil siyasi"
Allame Fadlallah, Şii ve Sünni liderleri tefrikacılık tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı ve yaşanan olayların tamamen siyasi hesaplar üzerine kurulduğunu vurguladı.
13-05-2008

Lübnanın seçkin alimlerinden Allame Seyyid Muhammed Hüseyin Fadlallah, ülkedeki kargaşaların siyasi nitelikli olduğunu vurguladı ve Lübnanlı liderleri mezhebi ihtilaf tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.
İran Kurân Haber Ajansı İkna'nın Daily Star gazetesinden naklettiği habere göre, Allame Fadlallah, Şii ve Sünni liderleri tefrikacılık tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı ve yaşanan olayların tamamen siyasi hesaplar üzerine kurulduğunu vurguladı. Fadlallah, Lübnanlı yetkilileri de ülkedeki istikrarı korumak ve siyonizm karşısında direnen milli-İslami direnişin güçlendirmek için görüşmeye çağırdı.
Fadlallah şöyle konuştu: Ülkenin istikrar ve güvenliği milli bir meseledir. Bunun korunması için diyalog ve görüşme, anlaşmaya ihtiyaç vardır. Lübnan ülkesi ve milletine yönelik her türlü tehdit karşısında topyekün savunma anlayışı içinde hep birlikte çaba sarf etmeliyiz. (İran Kur'an Haber Ajansı)
Gazze’de son 24 saat içinde 19 şehid
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Makaleler
Hava Durumu































































