
Lübnan'da kritik buluşma
Hizbullah ve Cemaat-ul İslami heyetleri bir araya gelerek bölgede yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
10-08-2011

Hizbullah üst düzey yöneticilerinden İbrahim Amine el Seyyid bugün Cemaat-ul İslamî hareketi temsilcileri ile bir araya geldi.
Lübnan Ulusal Haber Ajansı’nın haberine göre, Cemaat-ul İslami heyetiyle bir araya gelen el Seyyid iki hareket arasında yapıcı ilişkilerin kurulmasının önemine değinildi.
Konu ile ilgili Hizbullah hareketi tarafından yapılan açıklamada, Cemaat-ul İslamî heyeti ile Lübnan ve bölgede yaşanan gelişmeler ile ilgili görüşüldüğü ifade edildi.
Uzmanlar, Suriye başta olmak üzere Arap dünyasında yaşanan huzursuzlukların sürecinde gerçekleştirilen bu görüşmenin önemli olduğunun altını çizdi.
Görüşme sonrası Hizbullah ve Cemaat-ul İslami tarafından yapılan ortak açıklamada, İslam dünyasının Ramazan ayı kutlanırken; huzursuzluk ve karışıklık içerisinde olan ülkelerin biran evvel huzur ve istikrarın sağlanması için temennide bulunuldu.
(Kaynak: Dünya Bülteni)
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
MISIR ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE REFAH KAPISI EYLEMİ
Gazze halkı kıtlığa ve ölüme mahkum ediliyor
ABD-Siyonazi çetesi sahur vakti Gazze'de katliam yaptı, 350'den fazla maktul
Kan mı, kardeşlik mi?
Makaleler
Hava Durumu